Loading Events
This event has passed.

vzw Compagnie In Actie – een sympathieke club van vrienden die een passie hebben om andere mensen te helpen – organiseert een benefiet en schenkt de opbrengst integraal aan de vrijwilligersorganisatie Mercy Ships.
Mercy Ships vaart met het grootste private ziekenhuisschip naar Afrikaanse landen en biedt gratis operaties, gezondheidszorg en medische vorming aan. Aan boord meer dan 400 vrijwilligers die zelf hun reis en verblijf betalen!
Meer info over deze prachtige organisatie is te vinden op www.mercyships.be of in het introductiefilmpje op youtube: https://youtu.be/vWL4MujgWRw.

Het belooft een zeer muzikale avond en spetterend dansfeest te worden met live optredens van ‘Hermitage’ en ‘Coverband Diaz’, daarna afterparty met Dj Poll Van Ghent.
Hermitage is een kleinkunst/popgroep uit Gent die akoestische muziek brengt. Ze zijn al veel jaren bekende gezichten op de Gentse feesten. Een streling voor het oor voor piano- en celloliefhebbers. Check hun optreden op de Gentse feesten 2013 op https://youtu.be/FQrfYGIm5f8.
De 7 bandleden van coverband Diaz leggen allen hun passie in de weegschaal om er elke keer een stomend muziekfeest van te maken. Sterke muzikanten, sterke stemmen en qua stijl en nummers voor elk wat wils. Een voorbeeldje met pit is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=eDEOQ6IS91Y.
Dj Poll Van Ghent zorgt voor de afterparty met muziek uit alle genres. Ambiance verzekerd!

Tickets en info van de benefietavond: www.compagnieinactie.be